Follow Me

June 16, 2016

Vanaf september 2016 bezet ik tijdelijk een praktijkruimte bij SOAP TREATMENT STORE Eindhoven.

Bij SOAP TREATMENT STORE Eindhoven vind je 3 verdiepingen vol beauty en alles wat daarmee te maken heeft. Zo combineer je gemakkelijk een dagje shoppen met een leuke karakteranalyse of een consult bij mij en eventueel een schoonheidsbehandeling, manicure of pedicure in de store als toetje. Alles wat je nodig hebt voor schoonheid vanbinnen en vanbuiten is er te vinden onder één dak!

Je...

June 7, 2016

Mooie filmpjes zijn er op dit moment in omloop. Ze laten zien wat het maken van (intens) oogcontact teweeg brengt in een mens. Ogen liegen namelijk nooit! De meest hevige gevoelens komen tot uiting in deze spiegels van de ziel.

Je kan je afvragen hoe wij in de loop van de jaren allemaal langzaam maar zeker aan het veranderen zijn, door i.p.v. elkaar onze tablet of telefoon aan te kijken en verlopen contacten regelmatig "harteloos" met "slechts" woorden. Iets wat voor gevoels...

June 7, 2016

Gelaatkunde is breed toepasbaar en voor vele doelen inzetbaar. Vaak maak ik er karakteranalyses mee, omdat mensen het leuk vinden om zichzelf beter te leren kennen, hun "inns en outs" te doorgronden en erachter willen komen welke talenten zij willen in gaan zetten in hun werk of de toekomst.
Ongeveer de helft van mijn consulten gaat over interactie met een ander en de conflicten die hierbij kunnen optreden. Die ander is doorgaans de partner of een van de kinderen van het gezi...

June 7, 2016

 

 

Liefde en gelaatkunde, wat kan je ermee? Nou....eigenlijk een heleboel! Ik ben ervan overtuigd dat liefde op het eerste gezicht mogelijk is. Daar zijn veel verschillende verklaringen voor te vinden. Een aantal van deze verklaringen ga je hieronder lezen! We gaan in deze blog namelijk kijken naar een setje leuke lovers, bij wie ik het gezicht van de liefde mocht ontrafelen met de praktische mensenkennis als gereedschap!

 

Hoe zat het ook al weer?

Eerder schreef ik al eens een b...

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

Blog

Praktijkadres Helmond:

Coendersberglaan 43

5709 MA Helmond

Openingstijden: ma-di-do van 9.00-17.00 uur

Gelaatkunde@outlook.com

  • White Facebook Icon
  • White Blogger Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2015 by Peggy Boetzkes

 

PEGGY BOETZKES

Gelaatkundige Karakterkundige

Face Profiler Babyconsulent

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now