top of page

Zolderkamer consult

Beauty%20in%20Natural%20Makeup_edited.jp
Jonge zakenvrouw
peggy boetzkes gelaatkunde
 
Zolderkamer consult / Karakteranalyse

Iedereen kent het wel, een zolderkamer waar je van alles bewaart. Elke zolder herbergt vergeten items en soms zelfs ook geheime zaken. Spullen waarvan je even niet meer wist dat je ze nog had en die je nog wel heel goed opnieuw kan gebruiken in je dagelijks bestaan. Natuurlijk vind je er ook oude "troep". Die gooi je beter weg, zodat je met een opgeruimd gevoel weer verder kan gaan.  

Eigenlijk gaat dat ook zo met "de bovenkamer" van de mens! We zitten vol met verborgen en vergeten schatten. Schatten waarvan we vergeten waren dat we ze hadden, of die je diep in jezelf hebt verborgen omdat ervaringen je hebben verteld dat ze niet meer in het zicht mochten staan. Daarnaast vind je in jouw bovenkamer oude patronen die je niet meer nodig hebt en overbodig zijn geworden.

Ik ruim graag met jou in een consult jouw zolderkamertje leeg en maak je bewust van je overbodige patronen EN van van jouw schatten en talenten die je in het hier en nu weer kan gaan inzetten.

Voor informatie en/of het maken van een afspraak kunt u mij mailen.

Laat je verrassen en boek een consult bij mij via: gelaatkunde@outlook.com 

Of klik op de knop hieronder

De kosten van het zolderkamer consult (60 min) bedragen 6o euro en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het consult kan contant of via een digitaal betaalverzoek ("Tikkie") worden afgerekend.
 

bottom of page