top of page

Mijn verhaal

IMG_0740.JPG
Specialisaties

 

Counseling

Gelaatkunde/karakterkunde

Chinese gelaatkunde

Gelaatkunde bij kinderen

Lichaamstaal en microsignalen

Gedragstherapie (ACT,RET)

Kandidaten selectie

 

Als jonge verpleegkundige viel mij altijd al op dat bepaalde ziektebeelden gerelateerd zijn aan bepaalde uiterlijke gelaats/lichaamskenmerken. Op zoek naar de reden van dit feit kwam ik in 2003 in aanraking met Anette Müller, het boegbeeld van de schedel-en gelaatkunde in Nederland.

Gefascineerd en gegrepen door deze praktische mensenkennis, heb ik mij jaren lang met veel enthousiasme en gedrevenheid verdiept in deze materie op alle fronten en heb ik vele jaren lang les gehad bij Anette.
Tot op de dag van vandaag speelt de gelaatkunde, in al haar vormen, een grote rol in mijn leven.

Omdat mijn hart ligt bij het werken met kinderen, heb ik mij gaandeweg de jaren gespecialiseerd in de gelaatkunde en lichaamstaal bij kinderen en heb ik in 2015 de opleiding tot babyconsulent afrond. De meer dan 25 jaar lange ervaring in het werken met kinderen (en hun ouders/verzorgers) geeft mij hierbij enorm veel inzichten en parate kennis.

 

Gedurende de jaren ben ik mij blijven ontwikkelen en heb ik mij verdiept in spiritualiteit, lichaamsgericht werk en cognitieve gedragstherapie. Zo behaalde ik in 2022 de basisopleiding Acceptance and Commitment Therapie (ACT) en rondde ik begin 2023 de studie Rationeel Emotieve Therapie (RET) af. 

Ik ben vandaag de dag nog steeds werkzaam als kinderverpleegkundige. Een baan die mij de luxe geeft steeds mijn inzichten te mogen verfijnen en verdiepen binnen het gebied van de gelaatkunde bij kinderen maar zeker ook bij de volwassen mens.

 

 


 

bottom of page