top of page

Blog

September ACTIE (=VOL)! Gelaatkunde meets SOAP TREATMENT STORE Eindhoven!


Vanaf september 2016 bezet ik tijdelijk een praktijkruimte bij SOAP TREATMENT STORE Eindhoven.

Bij SOAP TREATMENT STORE Eindhoven vind je 3 verdiepingen vol beauty en alles wat daarmee te maken heeft. Zo combineer je gemakkelijk een dagje shoppen met een leuke karakteranalyse of een consult bij mij en eventueel een schoonheidsbehandeling, manicure of pedicure in de store als toetje. Alles wat je nodig hebt voor schoonheid vanbinnen en vanbuiten is er te vinden onder één dak!

Je vindt dit beauty paradijs in Eindhoven, aan de Nieuwe Emmasingel 15A. Parkeren in de buurt kan super gemakkelijk bij: De Admirant, De Bijenkorf, Mathildelaan.

Wat houdt een consult of analyse in?

Je gezicht is je identiteit dit komt doordat je je uitdrukt en communiceert met je gezicht. Wanneer je innerlijk verandert, verandert ook je gezicht. Het gezicht is namelijk een externe en dynamische projectie van je innerlijke lichamelijke- en emotionele beleving.

Een hele goede reden om een analyse te ondergaan kan zijn om jezelf (NOG beter) te leren kennen. Het kan je vertellen waarom je steeds tegen dezelfde (innerlijke) conflicten aanloopt. Basis- en verworven kwaliteiten worden hierbij naast elkaar gelegd, evenals de manier van handelen naar binnen - en buitenwereld.

Een andere aanleiding om een afspraak te maken kan bijvoorbeeld zijn om je partner en/of kinderen nog beter te kunnen begrijpen en ondersteunen.

Door op de respectvolle wijze van de gelaatkunde naar een mens te kijken kan je in één oogopslag zien wat zijn of haar talenten en valkuilen zijn, zonder iemand daarbij in een hokje te plaatsen! Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen.

!!!ACTIE!!!(VOL)

Bij een nieuwe plek hoort natuurlijk ook een gepaste actie!

Daarom krijg jij als bloglezer 10 euro korting op een consult in de maand september!

Wacht niet te lang want vol=vol!

Deze actie is vol, wel is het mogelijk om voor oktober of november een afspraak in te plannen

De kosten van een consult (60 min) bedragen normaal gesproken 60 euro (incl. btw) en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Laat je verrassen en boek nu een consult via: gelaatkunde@outlook.com

Bellen of appen mag ook op: 06-34960334


Archive
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page