top of page

Consulten bij kinderen

Little Music Fan
Father and Son
moeder en kind
child_model
Ouders en kind

Ook naar onze kinderen kijken we als volwassene vanuit ons eigen karakter. Kinderen kunnen op je lijken, of juist karaktereigenschappen vertonen die je niet herkent. Dat kan voor vragen en wrijvingen zorgen tussen ouder en kind. Gelaatkunde kan hierin hele mooie inzichten en antwoorden geven. Het kan antwoorden geven op verschillende vragen over opvoeding en het omgaan met je kind(eren) vanuit je eigen karakterstructuur.

Vanuit mijn jaren lange kennis als kinderverpleegkundige en babyconsulent kan ik je gericht tips geven of advies voor eventuele vervolgstappen die passend zijn voor jullie situatie.

De analyse van je mini

In de baarmoeder doet het kind al allerhande ervaringen op via de moeder. Denk aan geluiden, de stemmen van naasten, muziek en liefdevolle aanraking van buiten af. Maar helaas ook stress, sterke negatieve emoties of genotsmiddelen zoals alcohol en drugs. Dit alles heeft invloed op het lichaam en brein van de kleine. Stress is al duidelijk zichtbaar bij een pasgeborene in het gezicht. In combinatie met de lichaamstaal van de kleine, is er al heel wat te lezen!

Vanaf 3-6 maanden oud kan een baby al wat uitgebreider geanalyseerd worden. Hoe ouder het kind is, hoe meer "eigen" factoren er te zien gaan zijn in het lichaam en gezicht van de spruit. Dat wil zeggen niet alleen de erfelijke factoren, maar ook factoren die zijn ontstaan onder invloed van de omgeving. Met kennis van de basiseigenschappen van een kind kan je al "voorspellen" waar mogelijke conflicten of uitdagingen tussen kind en opvoeders zullen liggen.
 

Voor informatie en/of het maken van een afspraak kunt u mij mailen.

Laat je verrassen en boek een consult bij mij via: gelaatkunde@outlook.com

Woon je te ver weg of heb je geen vervoer om te reizen? Een digitaal consult is, in overleg, ook mogelijk.
 

Tarieven:

De kosten voor een consult worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het consult kan contant of via een digitaal betaalverzoek ("Tikkie") worden afgerekend.

bottom of page