top of page

Consult

Glimlachende BedrijfsVrouw
Jonge man
Happy Family

Bij aanvang van een consult stemmen we eerst samen af waar je behoefte ligt. Dit kan zijn een vraag, een terugkerend levensthema of gewoonweg omdat je nieuwsgierig bent naar wat jouw uiterlijke verschijning allemaal te vertellen heeft.

Tijdens het consult communiceer ik met jouw mentale, emotionele, spirituele en fysieke aspecten en analyseer en vertaal ik deze. Dit noem ik een karakteranalyse. In zo'n karakteranalyse is het mogelijk om in één oogopslag waar te nemen wat talenten en valkuilen zijn van een persoon, of wat jouw rode draad in het leven is. Gezicht, lichaam en je uitstraling zijn namelijk een externe en dynamische projectie van je innerlijke processen en belevingen. Jouw algehele voorkomen vertelt mij dus precies hoe jij je door het leven heen beweegt en hoe jouw reacties zijn op hindernissen die je tegen komt.


Een goede reden om een consult te ondergaan kan zijn om jezelf (NOG) beter te leren kennen. Het kan jou bijvoorbeeld vertellen waarom je steeds tegen dezelfde (innerlijke) conflicten aanloopt. Een andere aanleiding om een afspraak te maken kan bijvoorbeeld zijn om je partner en/of kind(eren) nog beter te kunnen begrijpen en ondersteunen. Of om jouw positie in een groep of groepsproces te ontdekken.

Woon je te ver weg of heb je geen vervoer om te reizen? Een digitaal consult is, in overleg, ook mogelijk.

Voor informatie en/of het maken van een afspraak kunt u mij mailen.

Laat je verrassen en boek een consult bij mij via: gelaatkunde@outlook.com


De kosten van een consult (60 min) in de praktijk bedragen 60 euro en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het consult kan contant of via een digitaal betaalverzoek ("Tikkie") worden afgerekend.

 

  

bottom of page