top of page

Consulten en analyses

_edited.jpg
Jonge man
Happy Family
 
Wat houdt een consult of analyse in?

Je gezicht is je identiteit. Je communiceert en drukt je bewust en onbewust uit door middel van je gezicht. Wanneer je innerlijk verandert, verandert ook je gezicht. Het gezicht is namelijk een externe en dynamische projectie van je innerlijke lichamelijke- en emotionele beleving. 

Een goede reden om een analyse te ondergaan kan zijn om jezelf (NOG) beter te leren kennen. Het kan jou bijvoorbeeld vertellen waarom je steeds tegen dezelfde (innerlijke) conflicten aanloopt. Basis- en verworven kwaliteiten worden in een analyse naast elkaar gelegd, evenals jouw manier van handelen naar binnen- en buitenwereld.
Een andere aanleiding om een afspraak te maken kan bijvoorbeeld zijn om je partner en/of kind(eren) nog beter te kunnen begrijpen en ondersteunen. Of om jouw positie in een groep of groepsproces te ontdekken.

Met een karakteranalyse kan je in één oogopslag zien wat talenten en valkuilen zijn van een persoon, zonder iemand in een hokje te plaatsen!

Voor informatie en/of het maken van een afspraak kunt u mij mailen.

Laat je verrassen en boek een consult bij mij via: gelaatkunde@outlook.com

Of klik op de knop hieronder 


De kosten van een consult (60 min) in de praktijk bedragen 60 euro (incl. btw) en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het consult kan contant of via een digitaal betaalverzoek ("Tikkie") worden afgerekend.

 

  

bottom of page